Vijesti

четвртак, 28. мај 2015.

"Komedija na pivski pogon" večeras u Bijeljini



28. May2015

U okviru velike StandUp turneje "Komedija na pivski pogon" gostuje večeras u Jelen Pab-u u Bijeljini, sa početkom u 21 čas.

BIJELJINA
Širom Republike Srpske, stručnjaci su zabilježili gotovo 25% manje smijeha nego u istom kvartalu prošle godine. Glavni razlog je, kako kažu, to što više ništa ne "pali". Iz tog razloga, Jelen Pivo i Antikulturni teatar Alija Sirotanović došli su na ideju da u naš grad dovedu "Komediju na pivski pogon" i da na taj način konačno "zapale" publiku i poboljšaju podatke o zabilježenim količinama smijeha.
Aktovci, uz malu pomoć specijalnog gosta Miroslava Đorđevića (finalistu popularne emisije Audicija na PINK TV) obećavaju dobar provod i vrhunsko pivo ali ipak savjetuju da se "Za sve obavijesti o indikacijama i mjerama opreza, posavjetujte se sa vašim omiljenim konobarom."
Jelen Stand Up karavan krenuo je iz Banjaluke, i to iz Jelen Puba Mala Skadarlija, nakon čega će, na pivski pogon, proći kroz Bijeljlinu, Doboj, Gradišku, Istočno Sarajevo, Trebinje a svoju misiju završava u Prijedoru 9. jula.



Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Нема коментара:

Постави коментар

Foto&Video Snimanja

Foto&Video Snimanja
Nikola Bozic 065 045 241

Predstava za dijecu

Predstava za dijecu

Like Us

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *