Vijesti

петак, 6. март 2015.

DANI KOMEDIJE OD 23. DO 27. MARTA



Izvor: SLOBOMIR TV

Pozorišni festival ,,Dani komedije,, u Bijeljini ugostiće od 23. do 27. marta pet predstava pozorišta iz Beograda i Banjaluke, a publici će se predstaviti i domaći Teatar Ubuntu.

U Centru za kulturu „Semberija“ četrnaesti festival komedije otvoriće predstava „Dobri ujkica“ Agencija „Scena“ iz Beograda.
Predstava je urađena po tekstu Alana Ejkborna, u režiji Stefana Sablića, a igraju Jelisaveta Seka Sablić, Nebojša LJubišić, Marko Nikolić, Tamara Dragičević i Tanja Pjevac.
Na „Danima komedije“ publika u Bijeljini moći će da vidi predstavu „Odumiranje međeda“ Narodnog pozorišta Republike Srpske.
Po tekstu Branka Ćopića predstavu je režirao Aleksandar Pejaković, a igraju Ognjen Kopuz, Radenka Ševa, Nataša Perić, Svetlana Tanja Popović, Danilo Popržen, Aleksandar Stojković, Goran Jokić, Dobrica Agatonović, Neda Šegrt, Gordana Milinović, Bojan Kolopić, Vladimir Đorđević i Vladan Stojaković.
Iz Banjaluke stiže i predstava „Celo telo tu me boli“ Gradskog pozorišta Jazavac, u režiji Nikole Pejakovića, u kojoj igraju Nikolina Jelisavac, LJubiša Savanović i Velimir Blanić.
Pozorišni festival u Bijeljini ugostiće i Zijaha Sokolovića u predstavi „Glumac..je glumac..je glumac“ beogradske Agencije Jugoart.
Gradski Teatar Ubuntu predstaviće se publici predstavom „Sokin i Bosina“, autora Milice Konstantinović, u režiji Juga Radivojevića, u kojoj igraju LJiljana Blagojević, Sonja Knežević, Kalina Kovačević i Viktor Savić.
Sve pozorišne predstave biće prikazane u terminu od 20.00 časova.
Cijena ulaznice za svaku predstavu je 10 KM, a komplet ulaznica za sve festivalske predstave je 40 KM. 

Email Newsletter



Smiley :)
:D
:)
:[
;)
:D
:O
(6)
(A)
:'(
:|
:o)
8)
(K)
(M)

Нема коментара:

Постави коментар

Foto&Video Snimanja

Foto&Video Snimanja
Nikola Bozic 065 045 241

Predstava za dijecu

Predstava za dijecu

Like Us

Образац за контакт

Име

Имејл адреса *

Порука *